Sängyn Parhaalla Puolella

Runoilija Unlovable

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.9.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Pardonne-moi mais mon bonheur c'est toi.Aide-moi."
Naisen täytyy olla fyysisesti vahva,jotta hän voisi puolustautua psyykkisesti heikkoja miehiä vastaan
 

Joo,olen nainen
ja kyllä minä pidän puhumisesta.
suu käy,
suu käy,
puhetta tulee
turhaa ja tärkeää.

Mutta jos joskus ei puhuttaisi?
Oltaisiin mykkiä,paitsi sängyssä
ja sielläkään ei keskusteltaisi.
Nautittaisiin toisistamme
ja siitä puheen hiljaisuudesta.

Selite: 
<PRE><em>"I don't wanna loose you now I'm looking right at the other half of me The vacancy that sat in my heart is a space that now you hold"</em></PRE>
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot