The little things

Runoilija Unlovable

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.9.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Pardonne-moi mais mon bonheur c'est toi.Aide-moi."
Naisen täytyy olla fyysisesti vahva,jotta hän voisi puolustautua psyykkisesti heikkoja miehiä vastaan
 

Minä

Olen kiinnostunut.
Aistini jännittyvät;
"Mitä seuraavaksi?"

RA-

Kulmakarvani nousevat.
Odotan jo innolla.
Älä kiusaa pidempää.

-KAS-

Olen jo haltioissani.
Toivottoman optimistinen.
Kehoani kihelmöi.

-TAN..

Suunta ei ole kuin eteenpäin.
Jaksathan vielä.
Loppu rutistus.
Olen jo käytännössä sinun.

sinua.

Ja olen myyty..
Hetken aikaa on vain pilvenhattaroita.
Päättymätöntä valoa
ja päivänpaistetta.

Tähän voisi tottua,
Mutta en halua.
Haluan sen yllättävän joka kerta..
Ensi kerralla rakastat aamuhipsutusta.
Sitten taas kuumaa suihkua.
Kiusaa vähän ja sano:
Minä rakastan..kuumassa
suihkussa..aamuhipsutuksen
jälkeen..sinua.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kuinka suloinen, hymy huulille karkasi! Ihanaa rakkautta! Hyvin kirjoitettu!

Todella suloinen, kutkutteleva runo. Tempaisee kyllä mukaansa ja hymyilyttää.

 

Käyttäjän kaikki runot