Ovet Ja Ikkunat

Runoilija Unlovable

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.9.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Pardonne-moi mais mon bonheur c'est toi.Aide-moi."
Naisen täytyy olla fyysisesti vahva,jotta hän voisi puolustautua psyykkisesti heikkoja miehiä vastaan
 

En ole mielipuoli,
olen puolimieli
en kuulu mihinkään.
Jokainen reitti tuntuu väärältä,
jokainen yritys niin väkinäiseltä.

Ovia suljen
taakseni jätän
edestäni kiinni laitan
Ei mikään ole minua varten
Ja se avonainen ikkuna
suljetaan lopuksi.
Happi loppuu
en nuku
en hengitä
elän.

Mietin mikä minuun vaikuttaa
Miksi elän näin
Miksi-Siksi
Mitä-Sitä
Kuka-Hän
Milloin-Silloin
Kuinka
ei kukaan kerro.
Kaikki kielletään,
jos ei kolmesti
niin kahdesti.
Ovet suljetaan
ja ullakon ikkuna on ainut tie.
Onko se enää valinta,
jos se on ainut mahdollisuus?

Selite: 
En ole koskaan kuulunut joukkoon,en mihinkään joukkoon tai ryhmään.Ei minun ole koskaan tarvinnutkaan,joskus olen halunnut..En enää.Ei minun tarvitse,enkä haluakkaan.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot