Pakkanen

Runoilija Noraa

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 15.11.2008
Viimeksi paikalla: 27.9.2022 8:48

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-
Facebook:

 ~ Kaikista lämpimin peitto on toisen iho ~
 

Jääkylmä pakkanen
korkeat lumikinokset
hopeanhohtoiset lumihiutaleet leijailevat
pääni yläpuolella tipahtaen varpailleni

Tulet lähemmäksi
tunnen kuinka lämpö kaikkoaa verestäni
ja kirvelevä kosketuksesi jäädyttää minut

Olet minulle kuin kylmä viima
joka puhaltaa ruumiini lävitse
jättäen tuskalliset arvet

Selite: 
Tälläisiä mietelmiä tällä kertaa
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Voimakasta tunnetta huokuu runosi.
 

Käyttäjän kaikki runot