Kuu ja aurinko

Runoilija Noraa

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 15.11.2008
Viimeksi paikalla: 27.9.2022 8:48

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-
Facebook:

 ~ Kaikista lämpimin peitto on toisen iho ~
 
Yö sammuttaa auringon taivaalta
Tähdet maalaa hopeaa 
Kuu
lumoava
yksinäisyydessään
Luo valonheijastuksen
meren peiliin
Saaden aikaan sillan
jota
se janoaa sinut ylittämään
Yritä lähestyä
tuntea sen valon tuoma viileys
ja hiljaisuus
Putoat
ja pohjaan vajoat
mutta lopulta
aamun sarastaessa
pinnan saavutat
ja
tunnet lämmön
auringon
vaikka se ei ole lähelläsi
etkä voi syleillä sitä
etäisyys siihen
saavuttamattomaan kauneuteen
ja lämpöön
on voimakas tunne
etkä tarvi muuta
Kuin lämpöä

Kuu on yksin.





 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis kuin taidemaalaus,
kielikuvat saa ajatuksiin upeita milikuvia.
Kaunista !
 

Käyttäjän kaikki runot