Vastaus

Runoilija Audemius Vilppu

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 21.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Jos kysyisit, mitä katson.

Sinua.

Koska olet kaunis.
Juuri siinä.

Ja kaikkialla.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella kaunista!

Herkkä runo. Pidin tästä, sen yksinkertaisuudesta ja kauneudesta.

 

Käyttäjän kaikki runot