Sisällä.

Runoilija Audemius Vilppu

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 21.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kun sisällä on kylmää,
minä sytytän takan.
Kun sisällä on kylmää,
omat tekoni eivät riitä.

Tule ja lämmitä minua.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot