sinä

Runoilija Rakastunut Runoilia

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 11.3.2006
Viimeksi paikalla: 15.7.2023 17:49

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
6.12.1991
Facebook:

Friends <3 Love <3 Music <3 Hanging around with my best firend <3 <3 Saila <3 Mirva <3 Jenni <3 I love you forever, others can say what they want <3
 

Silmäsi, niin siniset
kuin ilta taivas tähdetön

Pilke silmäkulmassasi
hymyilet päivittäin

Hymysi, kuin tähti tummalla taivaalla
Se antaa valoa ja voimaa

Tuijotat jonnekin
Sanot jotakin
Tunnet jotakin

Ehkä pelkäät?
Ehkä et ole varma
Ehkä et ole valmis
Voit vain odottaa
ja katsoa tulevaan

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tuleva on hyvin tärkeää, ollaan toiveikkaalla mielellä.
 

Käyttäjän kaikki runot