voinko toivoa enempää?

Runoilija Rakastunut Runoilia

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 11.3.2006
Viimeksi paikalla: 15.7.2023 17:49

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
6.12.1991
Facebook:

Friends <3 Love <3 Music <3 Hanging around with my best firend <3 <3 Saila <3 Mirva <3 Jenni <3 I love you forever, others can say what they want <3
 

hauskan illan jälkeen
seisomme ulko-ovellasi.
halaamme ja suutelemme toisiamme
päätit, että haluat minut viereesi yöksi

katseesi on
niin hellä, kaunis ja lämmin
kosketuksesi, on
taianomainen ja ihana,
se saa minut tärisemään
huulesi ovat
lämpimät, pehmeät ja kosteat
ne saavat minut haluamaan enemmän

sinun viereesi nukahdan
herätyskello meidät herättää

voinko toivoa enempää?

Selite: 
pitkään aikaan en ole tuntenut näin. 8-9.3 välinen yö ja aamu en unohda ikinä :) pieni runo yön tapahtumista
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Yhden yön jutut voivat joskus tehdä hyvää.
 

Käyttäjän kaikki runot