Loppupelit

Runoilija KaukanaTotuudesta

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

>;)
 

Erilaisuus ei ole sitä,

että luulee olevansa
joukostaan poikkeava,

vaan sitä,

että tietää

olevansa täysin samanlainen kuin se viereinen.

Selite: 
Välillä taas tuotoksia tänne :)
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot