Nimetön

Runoilija KaukanaTotuudesta

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

>;)
 

Kun rakkaus kestää
suihkusaippuapullon verran

ei sitä voine
moista enempää arvostaa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis runo, mutta en siltikään pidä siitä. Niin lohduton.

 

Käyttäjän kaikki runot