Miä ehin bussiin

Runoilija Sitruunapuuteri

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Meikit kasvoilla, merkkifarkut jalassa, hyppimässä kuralätäkössä.
 

Miä en tiiä
Mut sekotan siihe vähä maitoo
ei siit muuten mitää tuu
keskiviikkoaamust

Herään painajaisee
ois hianoo olla olemassa
mut niinhän miä oon
välil vähä liikaakin
Sillee häilyvästi

Harjaan hampaat
kenen hammasharja sitä en tiiä
mut aika varmast
suudeltii aikoinaa, joskus
virnistän peilille

Aika juosta bussille
piirrän tähen hangenreunaan
ja hymyilen

Ehkä tänää on se päivä

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot