Timanttini

Runoilija dae0901441fbc0594924ed7e82295753

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 3.3.2006
Viimeksi paikalla: 12.5.2019 16:08

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
25.4.2024

 

Olet jalokivi:
Elämän hioma,
haluttu ja särmikäs
Rakkauden valossa
loistat sädehtien
Olet oikea aarre,
minun timanttini

Selite: 
Ei pidä hukata kalleinta aarrettaan…
Kategoria: 
 

Kommentit

Oi, suloinen! Oisin todella otettu tälläisestä, aivan ihana! (:
Ja hyvää syntymäpäivää!

Aistikas,kaunis rakkausruno...

Tosiaankin ihminen voi joskus olla kuin timantti.
 

Käyttäjän kaikki runot