Arki

Runoilija dae0901441fbc0594924ed7e82295753

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 3.3.2006
Viimeksi paikalla: 12.5.2019 16:08

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
14.5.2024

 

Yöt yhdessä, päivät töissä
ja ruoka viideltä.
Miksi arkea pelätään?
Sehän on aivan ihanaa!

Selite: 
Perhemäinen elämä on aliarvostettua.
Kategoria: 
 

Kommentit

Arki on ihanaa - Erityisesti Sen Oikean kanssa.

Todellakin totta. Hienosti oivallettu. Hyvää syntymäpäivää:)

Todellakin totta. Hienosti oivallettu. Hyvää syntymäpäivää:)

Hieno runo! Arkea on elämässä eniten, hienoa ymmärtää nauttia siitä
Tosiaankin, arki voi parhaimmillaan olla ihanaa.
 

Käyttäjän kaikki runot