Levoton

Runoilija dae0901441fbc0594924ed7e82295753

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 3.3.2006
Viimeksi paikalla: 12.5.2019 16:08

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
25.4.2024

 

Kierrän kehää
kuin levoton leijona
Kahlehdittuna
ilman ketjuja
Ajatukset sinussa
yritän rimpuilla
ja vapautua,
rynnätä luoksesi,
kesytettäväksi...

Selite: 
Odottavan aika on pitkä?
Kategoria: 
 

Kommentit

Vaikkakin levoton,tuo leijona on myös onnekas
Toivottavasti odotuksesi on palkittu, näin kymmenen vuoden päästä.
 

Käyttäjän kaikki runot