Suudelma

Runoilija Evergrey

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Vain pieni hetki meillä on aikaa
Niin pieni hetki,vaikka ikuisuuden halusin
Olla kanssasi, olla sinun
Nyt painan huuleni huuliasi vasten, suutelen sinua viimeisen kerran
kuiskaan ,
rakastan sinua

Ja katson kuinka otteesi elämästä irtoaa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Herkkä. Kosketti.

aww. Kaunis, ja herkkä runo.. Tykkäsin! <3

Hieno, herkkä runo. :) Pidän paljon.

Herkkä. Kosketti.

aww. Kaunis, ja herkkä runo.. Tykkäsin! <3

Hieno, herkkä runo. :) Pidän paljon.

 

Käyttäjän kaikki runot