anna anteeksi

Runoilija Evergrey

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Yli kesän toivoimme tämän kestävän
Mutta ensimmäisten syyssateiden tullen
Minun on pakko lähteä,
pakko ennen kuin kuihdun pois, mukana pudonneiden lehtien

Selite: 
luulin että uusin parisuhteeni olisi se joka kestää, mutta toisin kävi...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot