Anna mun olla

Runoilija Evergrey

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mikään ei ole enää niinkuin silloin
kun yhdessä valvottiin myöhään yöhön
vannottiin rakkauttamme

Harmi etten tiennyt sinun silloin pitävän sormia ristissä selän takana kun kuiskit kaikkia niitä kauniita sanoja korvaani

Muutuit niin hiljaa kylmäksi,kovaksi
Tunteettomaksi uniani vaivaavaksi demoniksi
Sydäntäni raatelevaksi pedoksi jolle mikään ei ole pyhää

Nyt, kun kaikki on ohi, alan uskoa sanojasi
Että olen mitätön, turha ihmisriepu
jonka ei olisi koskaan pitänyt syntyä

Olen vain kasa turhuutta

Selite: 
joskus käy näin, tunteet satuttavat vielä pitkään tapahtumien jälkeen..
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot