ikävä

Runoilija yksinäinen kulkija

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.2.2006
Viimeksi paikalla: 15.12.2017 11:09

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vaikka kirjoitan kuolemasta, hakkaamisesta ja muutenkin surullisista aiheista(paria poikkeusta lukuunottamatta) en tahdo sääliä, vaikka runot ovatkin kirjoitettu omista kokemuksistani! Tämänkin sanon vain siksi ,koska muutama väärinkäsitys on tullut. Mutta arvostelkaa uusia ja vanhoja runoja. :D
 

Istuin vierelläsi,
yritin olla rohkea.

Yritin olla itkemättä,
sieluni huusi valmiiksi kaipuuta.

Kaipuuta sinua kohtaan,
kohta olisit poissa.

Poissa niin kaukana,
etten enään voisi sinua silittää.

Kyyneleet tulivat,
samaan aikaan sydämesi pysähtyi.

Kaikki ne kyyneleet,
joita vastaan taistelin.

Kaipuun kyyneleet,
surun kyyneleet.

En olisi tahtonut irti sinusta päästää,
mutta sinulle oli parempi näin.

Nyt mielessä vain ikävä,
kuvasi saa kyyneleet tulemaan.

Aika parantaa haavat,
mikä parantaa ikävän?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot