Elämä jatkuu

Runoilija annsku

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 30.7.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Maailma on suuri ja aikaa niin vähän,
minä uskon ettei kaikki lopu tähän

Elämä jatkuu ilman meitä,
jokainen jatkaa omia teitä

minä ainakin uskoisin näin,
vaikka asiat olisivatkin niin tai näin

Elämä jatkuu ja ihmiset vaihtuu,
mielikuvamme päässämme haihtuu.

Maailma on suuri ja aikaa niin vähän,
minä uskon ettei kaikki lopu tähän

Elämä jatkuu...

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot