ikävä sua

Runoilija annsku

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 30.7.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ikävä tarttuu paidan helmaan, se irtoa vain silloin kun sinut taas nään, kun pääsen syliisi lämpimään.

Hymysi mieleeni olen painanut ja omani olen sinulle lainannut, kun näemme jälleen hymymme vaihtuvat oikeille omistajilleen.

Odotan sitä hetkeä kun taas halata sua saan, irrottaa susta en koskaan haluaisi, ikävä aina vain takaisin palaisi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tarttui takaraivoon =)
Ihana <3

 

Käyttäjän kaikki runot