Nimetön

Runoilija annsku

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 30.7.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kuilu levenee taas,
sen yli on yhä vaikeampi astua.
paniikkii iskee, ehkä putoan.
Pitäisikö luovuttaa?

Kuilussa näkyy vain mustaa,
Loppuuko se koskaan?
Joillekkin se on helppoa,
astua vain yli kuin ei mitään.

Muut käskevät tulemaan mukaan,
Kuinka uskallan?
Entä jos putoan?
Tarttuuko joku kädestä kiinni,
jos meinaisin pudota?

Haluan päästä mukaan,
muttä välissä on tämä kuilu,
joka vain levenee.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno ja pohdiskeleva on runosi, pidin! :)

 

Käyttäjän kaikki runot