Kärsimyskukka

Runoilija tähdenlento1

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 14.7.2011
Viimeksi paikalla: 15.9.2016 20:06

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
21.6.1993

 

Kärsimyskukka, se kukista kaunein on
Pahan olon tunne on niin voittamaton

Tän maan lapset huutaa ja kiroaa
kukin koettaa häätää demoneitaan

Verinen kyynel valuu pitkin poskee
Joka kohtaan tytön kehoa koskee.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot