Pitäisit mua kädestä

Runoilija tähdenlento1

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 14.7.2011
Viimeksi paikalla: 15.9.2016 20:06

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
21.6.1993

 

Sanoin etten itke enää ikinä
mutta itken silti
pitäisit mua kädestä
niin mä pääsisin mun kivuista

Se vain kaivertaa pala palalta ja
pelko repii mun sydämestä paloja
ette te vaan sitä tajua

Paha olo palaa takaisin kuin kulovalkea
yritän silti jaksaa matkaani tarpoa

Päätösten teko on niin hankalaa
tunteet kulkee omia polkujaan

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot