Näkymättömät kädet

Runoilija tähdenlento1

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 14.7.2011
Viimeksi paikalla: 15.9.2016 20:06

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
21.6.1993

 

Näkymättömät kädet kuristaa
hengityksestä tulee vaikeaa

Kädet tärisee, pelko ottaa vallan
pian koko kehoni vapisee

Henkinen kipu on valtava
kyyneleet alkavat valua

Sydän jättää välistä lyönnin
tai useammankin

Silti yritän itseni kasata
voimia jotenkin haalia

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot