Ohi

Runoilija nuudeli

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 4.2.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Aye, nykyajan meininki on yhtä luonnonvalintaa ja sellanen tapaus kuin mä ei oikein pysy menossa mukana.
Ei osata sopeutua, joten ei sitten selviydytä." Aika synkkää tekstiä ehkä välillä, mutta se tulee luonnostaan tästä ehkä vähän synkästä mielestä. Mutta saa silti kommentoida ja sitä toivonkin.
 

Ohikulkijan läpikuultava ihailu
näkee pinnan
ja luulleessaan myös alle.
Olet ihminen
yhtälailla,
kuin kopeat,
nopeat,
ohikiitävät kauniit kasvot.

Voit katsoa ja kummastella,
ajatuksilla herkutella.

Sekunnit eivät kerro tarinaa,
hetket näyttävät vain tunnelmaa.
Nauti itsestäsi,

sillä meille kaikille olet niin kaunis.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Mielenkiintoinen ajatuksia herättävä runo.

Mielenkiintoinen ajatuksia herättävä runo.

 

Käyttäjän kaikki runot