Nimetyt

Runoilija nuudeli

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 4.2.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Aye, nykyajan meininki on yhtä luonnonvalintaa ja sellanen tapaus kuin mä ei oikein pysy menossa mukana.
Ei osata sopeutua, joten ei sitten selviydytä." Aika synkkää tekstiä ehkä välillä, mutta se tulee luonnostaan tästä ehkä vähän synkästä mielestä. Mutta saa silti kommentoida ja sitä toivonkin.
 

Kuullessasi näet,
jos kuuntelet.
Minun alastomia ajatuksiani

levittääkseni ne sinulle.

Pikakelattu Magdalena,
salattu rakkaus, vain pöytäkoristeena.
Ilmianna itsesi

ollaksesi irvailun oikeana kätenä.
Kädettömänä.

Minä karkaan vain itsestäni.
Ollakseni,
tuomittuna pienen tytön harhakuvitelmista.

Negatiivit,
olivatkin positiiviset.
Seulotut totuudet

jolloin menneisyys on aina edessäsi.

Haluan olla osakas
tätä tunteiden valtamerta.
Totuutta,
ei kannata kadehtia.

Sanat,
eivät suulliset.

Nimettömät ovat aina ne syylliset,
lopulta

Anonyymejä me kaikki.
Loppuun asti.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Mielenkiintoisia tarinat runoissasi,
varsinkin tätä
oli useasti uudelleen
mielenkiintoista lukea.

 

Käyttäjän kaikki runot