Kehdossa

Runoilija nuudeli

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 4.2.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Aye, nykyajan meininki on yhtä luonnonvalintaa ja sellanen tapaus kuin mä ei oikein pysy menossa mukana.
Ei osata sopeutua, joten ei sitten selviydytä." Aika synkkää tekstiä ehkä välillä, mutta se tulee luonnostaan tästä ehkä vähän synkästä mielestä. Mutta saa silti kommentoida ja sitä toivonkin.
 

Riisuin sinut itsestäni kuin kulahtaneen villapaidan.
Virheliike,
joka minun lankani saivat karkaamaan.
Oli talvi,
eikä kevät tuoksunut lähelläkään.

Muistan kylmissäni pyöräilleeni,
luoksesi salaa, varkain
taas takaisin.
Otit minut vastaan

ja me kuuntelimme hallelujaa.

Katsoessamme toisiimme,
olin huumantuneempi kuin koskaan.
Ja kevät,
sillä sekunnilla hiipi lämpimänä eteeni.

Sanoja,
ei niitä vain voinut sanoa.
Sykkeesi minut sai ylikierroksille,
antautumaan hetkelle.

Enkä voinut, halunnut kuin vain olla.
Karkulainen en enää ikinä.

Toit lämmön keskelle kirpeimmän pakkasen
ja yhdessä me unohdimme huomisen.
Mihin sitä tarvitsisikaan,
kun saan jakaa kanssasi tämän hetken.

Selite: 
Rakkaudella...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot