Käärme puutarhassa.

Runoilija Itkevä Mies

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Paskista jätkistä se, joka jää yksinäiseksi.
 

Aina ku mä luen Hemingwaytä,
ajattelen tarinan kertovan meistä.

Ja mulla on kaikki Hemingwayn kirjat.

Selite: 
Meille on sattunut paljon.
Kategoria: 
 

Kommentit

Sattumoisin tuli heti mieleen novellin Hills like white elephants tapahtumat. Symppis runo, tummakin. Pidän.

 

Käyttäjän kaikki runot