Tyhmä tyttö

Runoilija Pikkulikka

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 25.12.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

kaipauksesta kipeä
rikki ratkottu
luottaen liikaa
antoi avaimen
sydämeensä sopivan

mutta miten
kamalan komeasti
häntä huijattiin
vietellen valehdeltiin
ja julmasti juoniteltiin

nyt neitokainen
nuivaksi nahistuu
janoisena juopuu
kivusta kehossa
häpeästä heikottavasta

vaikka vahingoitettiin
silti surun suohon
unohduksiin uppoaa
ja joka Jumalan
ilta ikävöi

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot