Nimetön

Runoilija Pikkulikka

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 25.12.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
   Silmillä 
sivelin
nukkuvaa
alitajunnan
aaltoihin
hukkuvaa

Ripset toisiinsa kiinni sulautui
niinkuin ihoni ihoosi painautui

Untesi äänet uniini kantautui
kun rakkaimpani viimein antautui

Haavekuviinsa ja painajaisiinsa rantautuen
sormet tiiviisti kämmeniini kairautuen


Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot