Rakkaus

Runoilija Pikkulikka

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 25.12.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Viilsi syvempään
kuin mitä itse koskaan uskalsin
niin syvään että lihas nauroi ilkeästi
ja veri valui puhdistaen
likaiset lihani ja syntisen toiveeni
kuolemasta, jonka kuuma hengitys niskassa
lämmitti kovasti myös toista viluista taivaanrannassa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Aivan liian ihana. suosikkeihin, kuten ruusutarhakin, ja sinä runoilijana menet. :)

 

Käyttäjän kaikki runot