Suru

Runoilija Mikulius

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Menetin rakkaani,
Menetin ihmisen josta välitän,
Menetin kaikkein arvokkaimman asian,
Menetin sinut, enkä ymmärrä miksi,

Nyt surua loputonta, suren,
Surua voimakkainta, vastaan taistelen,
Sille en mitään voi, että rakkauteni liekki,
Palaa edelleen yhtä voimakkaana kuin aina,
Sua nyt kaipaamaan jään, et sä halunnut ystäväkseni edes jäädä,
Mutta muista, että sulla,
On aina paikka mun sydämessä,
Ikuisesti,
En halua tän päättyvän näin,
Rakastan sua.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Surullista ja jotenkin kaunista. En nyt muuta sanottavaa keksi.. Kaunista.

mulla on tällä hetkellä samanlainen olo :(
ihana, kaunis runo <3

Ei voi muuta sanoa, kun että kaunista.

Sydäntäsärkevää kaipausta ja surua runosi on tulvillaan! Loistavasti olet tunteesi saanut runoksi!

Kenellekään ei pitäisi käydä näin. Kauniisti kerrot :) Voimia.

Kaunista, haikeaa, surullista, kaipaavaa. Kaikkea mitä rakkausrunot ovat. Toisaalta puhekieli pisti silmääni ja latisti hieman tunnelmaa... mutta muuten oikein mainio!

Todella kaunis .
Aloin melkein itkeä lopussa .

Tämä iskeytyi minuun.. Aikalailla syvälle. Rakastuin tähän runoon.

 

Käyttäjän kaikki runot