Nimetön

Runoilija Mikulius

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Nyt tunnen vain,
Rakkauteni suunnattoman,
Se on niin suuri,
Että tahtoisin jakaa sen kaikkien kanssa,
Mutta en voi,
Koska sydämeni sykkii vain sinulle,
Vain sinulle rakkainpain,
Vain sinulle voin tuon loputtoman rakkauden tarjota,
Ota se siis avosylin vastaan,
Ja anna minun rakastaa sinua palavasti,
Anna rakkauteni liekin kietoa meidät yhteen,
IKUISESTI

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

voiko tää on söpö.
tykkään. <3

NIIIN IHANA!!! menee suosikkeihin ^^

Kiehtova ja hellä runo ikuisesta rakkaudesta.

Ihana ja tunteellinen runo rakkaalleen. Tämän runon välityksellä jaat sen meillekin.

Ihana runo rakkauden suunnattomasta tunteesta.

aivan ihana <3
kumpa minunkin poikaystäväni kirjoittaisi minulle noin =)
mahtava! rakkaus on ihana asia,
ja pidä siitä kiinni ;)
hyvää syntymäpäivää, kirjoitat hyvin!

upea, ehdoton :)

 

Käyttäjän kaikki runot