Kun

Runoilija liianlähelläliekkiä

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 5.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Teetä ja sympatiaa.

Kirjoittelen kausittain.

Jätä ihmeessä viestiä käynnistäsi, palaute ja mielipiteet ovat aina tervetulleita! :)
 

Kun suru lakkaa olemasta
ikuinen päivätyöni

Kun lakkaa askel painamasta
kansakunnan syntien verran

Kun vaihtuu vuosi seuraavaan
olematta identtinen edelliseen

Kun suurin niistä on rakkaus
muutenkin kuin teoriassa

Voin luoksesi juosta kuin vastarakastunut

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot