Petos

Runoilija liianlähelläliekkiä

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 5.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Teetä ja sympatiaa.

Kirjoittelen kausittain.

Jätä ihmeessä viestiä käynnistäsi, palaute ja mielipiteet ovat aina tervetulleita! :)
 

Pyöritä pulloa
kosketa salaa

Kuin et tietäisi
tekeväsi pahaa

Aina uudelleen
sydämeni luottamuksen petät

Vain vaivoin
tekosi salaan
Kun ystävääni kyynelsilmin

Viimeisenä iltana halaan

Kerro minulle,
mitä tulisi ajatella

Kun katson uhriasi uusinta

Toistaen samat virheet
jälkeesi jätät

Vain katkeruutta suurinta

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot