Valintojen paino

Runoilija liianlähelläliekkiä

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 5.2.2006
Viimeksi paikalla: 6.5.2024 13:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tänäänkin tunnen,
kuin olisin tässä

yksityisen alueen vanki

Kaukana sieltä,
mihin kuulun

Alla suurten muutosten
epäröin ja manaan

Kirottu kai
aina väärin valitsemaan,

Valinnat ei painoani kestä

Lumeen hautaan nekin

kun en kestä katsoa

Kuinka ne murenevat

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot