Jälkeenpäin

Runoilija Irenka

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 6.6.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vuoropuhelua ja yhteistä matkantekoa:)
 

Sinä olet muisto matkaltani täällä
kun olin kaksin -olin yksin
Sinä tulit ja rakastit
minä olin yksin - mutta kaksin
Minun oli aika mennä
Seuraan kulkuasi kauempaa
et näe kyyneleitäni
et sitä että on ikävä
Koskaan en enää ole yksin

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Olen kokenut samanlaisen ihmeen, joka kaikotti ikävän.

Onnittelu syntymäpäivänäsi!

 

Käyttäjän kaikki runot