Lähellä

Runoilija Irenka

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 6.6.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vuoropuhelua ja yhteistä matkantekoa:)
 

Niin lähellä
tunnen sen
mutta miksi se pakenee
niin lähellä
että ottaisin kiinni
Käsi ei tavoita
onko se olemassa
onko se tottakaan
Niin lähellä
tunnen sen
vai onko vain harhaa
turha unelma
saavuttamaton
Niin lähellä
tunnen sen
katsonko liian kauas
itsestänikö sen löydän
mitä etsin
Rakkauden ja rauhan sydämeen

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot