Elämä alkaa

Runoilija Irenka

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 6.6.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vuoropuhelua ja yhteistä matkantekoa:)
 

Elämän alku
itkuinen , kylmä olo
Liian vähän peittoa
ja nurkista vetää
Ruoka onneksi riittää
Olla pieni suuri
selvitä elämään vähin eväin
Siinä tekemistä
ja tehty on
kasvettu isoksi
ylipainoiseksi
Lämmintä riittää
Veto tekee edelleen pahaa

Selite: 
Tästä alkoi elämä...........
Kategoria: 
 

Kommentit

Runosi herättää
samalla muistoja
sekä ajatuksia tähän
hetkeen. on monisävyinen...
elämän herkkyys kuvastuu
seviytymisen ajatuksin. hyvä

 

Käyttäjän kaikki runot