Nimetön

Runoilija SoleRooibos

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.2.2006
Viimeksi paikalla: 27.9.2016 20:15

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoja omasta elämästä, realismia ja haavekuvia.
 

Sinä, tyttö tähtisilmäinen
sait hehkumaan jo unohdetun.
Hymylläsi veit kaiken
ja muistostasi humallun.

Aih, tyttöni suloinen
tietäisitpä sinä.
Kun haikeana hengähtäen
näen pilvet sydäminä.

Selite: 
Olen pehmo.
Kategoria: 
 

Kommentit

Kerrassaan suloinen "tunnustus", valoisa runo täynnä ihastumisen ihmettä.

kerrassaan upea :>
söpistelyä. Tykkään.

suloista :)
kaunis runo.

 

Käyttäjän kaikki runot