Nimetön

Runoilija SoleRooibos

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.2.2006
Viimeksi paikalla: 27.9.2016 20:15

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoja omasta elämästä, realismia ja haavekuvia.
 

Jäsenien routa, ruoste karisee
pyöräilen rätisevän jään yli.
uudestaan ja uudestaan, jalat polkee
täällä mulla on koti ja rakastava syli.

Olen kertonut tarinaani jo useammin kuin kerran.
Eroa entiseen, yhden sydämen verran.

Käytähän kohtalo valtaas!
Ja niin kävikin.
Kivuliaasti sattui taas
mutta minä vain hymyilin.

Selite: 
Nyt tuntuu hyvältä.
Kategoria: 
 

Kommentit

Monitasoinen runo ja siksi niin mielenkiintoinen. Ei kulu vaikka sen lukisi kuinka monta kertaa. Pidän tästä.

Hiano..ruosteinen ritari tulee mieleen..
(Pakko kommentoida nimimerkkiä, että
juoma minun makuuni :) )

 

Käyttäjän kaikki runot