Nimetön

Runoilija SoleRooibos

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.2.2006
Viimeksi paikalla: 27.9.2016 20:15

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoja omasta elämästä, realismia ja haavekuvia.
 

Kiitos pikkuinen kun löysit mun
olin varma ett´ surullisten kasvojen joukkoon hukun.
Avasit sydämeni, varhain suljetun
mä olen rakastunut, ja kokonaan sun.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä on jotenki tosi ihana. Hyvä riimitys, toimii. Pidin tästä, just Sille Yhdelle ihmiselle, eikä tätä tän todemmin ja suoremmin vois paljon sanoa.
Luin sun jotai muitaki ja sulla on persoonallinen tyyli kirjottaa.

 

Käyttäjän kaikki runot