Rakkaus

Runoilija Scrat

nainen
Julkaistu:
13
Liittynyt: 31.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Jäin vangiksi tunteeseen
Kuin pimeään huoneeseen
Tunne tuo viekoitteleva
Maailmaa parantava
Minut sai kokonaan
Kaiken muun unohtamaan
Kuin kukkaan puhkeamaan<

Sinisilmäisesti kaiken uskomaan
Sokeasti luottamaan
Tunteesta riippuvainen
On meistä jokainen
Kun kerran sitä maistaa saa
Sitä tahtoo aina vain lisää

Voima tuo salaperäinen
Alku kaiken hyvän sen
Minkä minusta esiin saan
Tunteisiin uskomaan
Katkerasti pettymään
Itsestäni oppimaan
Elämään onnellista elämää

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Scrat Täydellistä 18.5.2006 0 Runo
Scrat Nimetön 20.3.2006 0 Runo
Scrat Angels singing 20.3.2006 0 Runo
Scrat Nimetön 16.3.2006 0 Runo
Scrat Nimetön 2.2.2006 0 Runo
Scrat Tinaenkeli 2.2.2006 1 Runo
Scrat Elämä... 31.1.2006 0 Runo
Scrat Rakkaus 31.1.2006 0 Runo
Scrat Rakkaus ei katoa 31.1.2006 0 Runo
Scrat Olla vain 31.1.2006 0 Runo