Rakkauskirje minulle toimitettiin
Audienssia siinä pyydettiin
Koivun alla
Komeana odotit minua
Aurinko paistoi
Uusi mekko ylläni, viltille istuin
Samppanjaa tarjosit
Ruusunlehtiä, hedelmiä, täydellinen piknik
Unelmien treffit
Naimisiin mentiin
Onnen suurimman kanssasi koin
Täydellisen rakkauden minulle soit
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi