Tinaenkeli

Runoilija Scrat

nainen
Julkaistu:
13
Liittynyt: 31.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sai tyttö lahjaksi äidiltään

Arvottoman tinaenkelin

Mutta tytölle se merkitsi paljon



Kantoi sitä mukanaan

Kuin aarretta suurinta



Lähti perhe matkalle

Autolla pitkälle



Kertoi isä varanneensa

Mökin ihanan



Äiti kertoi maisemasta

Veneestä rannassa



Veli kysyi:"pääseekö siellä uimaan"

Äiti naurahtaen vastasi:"totta kai"



Tyttö piti tinaenkeliä sylissä

Siipiä sen silitteli



Äiti kiljaisi

Auto heilahti



- - - - -



Rekkakuski säikähti nähdessään

Oli perheen auto romuna

Kuski soitti hätänumeroon



Kuin ihmeen kaupalla,

tuli kolme ihmistä autosta

Ei sattunut pahemmin

Pientä tyttöä ei vain näkynyt



- - - - -



Poliisi saapui paikalle

Tuli ambulanssi

Paloautokin

Ei mitään tehtävissä



Löydettiin tyttö autosta verisenä

Tinaenkeli sylissä



Poliisi rekkakuskin puhallutti

Hilut ranteisiin napsahti



Perhe näkee tytön pienen ruumiin

Kun se autosta hellästi pois nostetaan



Isä lyyhistyy maahan, itkee

Äiti poikaa rutistaa, itkee

Pieni poika sokissa

He tuskaa tuntevat,

niin syvää, että ei voi sanoin kuvailla



Se oli matka viimeinen,

tytön niin pienen suloisen



Otti äiti tinaenkelin verisen

Se ei ollut enään arvoton



Vaan muisto tytön niin pienen suloisen

Joka ihmisen tyhmyyden takia

Perheeltään riistettiin

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella ihana... Varsinkin kun tämä koko runo on rakennettu tuon tinaenkelin ympärille.
Ja jotenkin tuli mieleen, että se pikkutyttö pelasti kaikki muut autossaolijat...

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Scrat Täydellistä 18.5.2006 0 Runo
Scrat Nimetön 20.3.2006 0 Runo
Scrat Angels singing 20.3.2006 0 Runo
Scrat Nimetön 16.3.2006 0 Runo
Scrat Nimetön 2.2.2006 0 Runo
Scrat Tinaenkeli 2.2.2006 1 Runo
Scrat Elämä... 31.1.2006 0 Runo
Scrat Rakkaus 31.1.2006 0 Runo
Scrat Rakkaus ei katoa 31.1.2006 0 Runo
Scrat Olla vain 31.1.2006 0 Runo