Satie

Runoilija Olli-Pekka Tyynysniemi

mies
Julkaistu:
3
Liittynyt: 27.1.2006
Viimeksi paikalla: 17.4.2024 16:06

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
12.4.1961

Muistan kun 17-vuotiaana kävin elokuvateatterissa katsomassa ensimmäisen Emmanuelle-elokuvani.
Nuori ja kaunis Sylvia Kristel varasti sydämmeni ja tuplasi kiinnostukseni erotiikan kirjoittamiseen.
Mutta vasta nyt, jo yli nelikymppisenä, pääsen toteuttamaan eroottisia fantasioitani...
Olli-Pekka Tyynysniemi
 

Sinä olet tummaverikkö
seksikäs nuori nainen.
Sinä olet kaikkien kaksilahkeisten
urosten ja naaraitten
kostea päiväuni.
Öinen kuuma syli.

Sinä saat kaiken elävän
vaipumaan polvilleen edessäsi
ja tekemään kaiken mitä haluat

Päivisin Sinä nukut
ja öisin Sinä olet rakastajatar.

Satie - langennut enkeli.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Erikinä toiset keinot, aivan kiehtovat. Samoin runosi.

Todella mystinen enkelinainen.
Hyvää syntymäpäivää.....@~~>"Ruusu"

Mystisyyttä kerrakseen. Tulin toivottamaan sinulle hauskaa syntymäpäivää. Baila baila :)

Ah, mitkä päiväunet.

hieno ja mukaansatempaava runo!

ps Onnea :)

Hieno runo, ei voi muuta sanoa.

Kerrassaan loistavasti kerrottu, mielikuvat vilisevät lukijan silmissä. 
 

Käyttäjän kaikki runot