Sama mies - Sama nainen

Runoilija Thaleia

nainen
Julkaistu:
13
Liittynyt: 21.12.2009
Viimeksi paikalla: 7.7.2023 14:50

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kuin uusi vieras ihminen
Samalla kuitenkin niin tuttu

Parransänki poskellasi
Ihoosi piirsin taas karttaani

Aamuinen herätys
Muistat antaa suukon ennen lähtöäsi

Hellä kosketus kiireen keskellä
Hymyn pilkahdus silmissäsi

Sama mies
Sama nainen

Uskaltaisiko luottaa
Ajan kulkiessa retkillään

jotain on ehkä muuttunut

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Pidän
ajanmyötä ihminen muuttuu
tunteet
näkö
kaikki

hyvä tunnelma

pidin

Joskus vain kannattaa luottaa, se hyvän mielen tuottaa.
 

Käyttäjän kaikki runot