Sunnuntai... ja Sunnuntai

Runoilija Thaleia

nainen
Julkaistu:
13
Liittynyt: 21.12.2009
Viimeksi paikalla: 7.7.2023 14:50

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Koottujen selitysten kerhossa
Sinun oli helppo uskotella itsellesi
Kyllä näistä uskottavan tarinan leivottua saa
Tunteista vaivataan taikinaa
Kaulitaan ajatuksilla tasaiseksi
Niinpä niin
Hiivasta viis
mutta unohditko ettei sinulla ollutkaan Munaa

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvin nerokkaasti todettu, vertauskuvallisesti. 
Kiitos ⭐⭐⭐⭐⭐
 

Käyttäjän kaikki runot