Ei unelmaa vaan elämää

Runoilija SilverPanther

mies
Julkaistu:
14
Liittynyt: 7.2.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Aamulla nimeäsi huutelen, kuutamolla sinua suutelen, sydämeni ääntä kuuntelen, sinut kotiin saattelen, sinua aattelen, tunteistani en valehtele, kun silmiisi katselen, sinä sylissäni ratsastelet, minä sinua ihastelen, muotojasi tunnustelen, hiuksiasi koskettelen, unelmistani todellisuuteen laskettelen askel askeleelta, itseäni vakuuttelen ettei tämä ole unelmaa vaan elämää.

Selite: 
8.9.2012
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot